Tреньорът на Черно море Илиан Илиев потвърди, че има предложение за Илиан Илиев-младши, но не е от Франция. Ето какво каза той след днешните контроли на варненци със Созопол (1:0) и Добруджа (3:0):

"Тези проверки, казвам го много пъти вече, са повече, за да се натоварят физически футболистите, да изиграят цели мачове, което не беше се случвало. Така че от тази гледна точка, да, доволен съм. Има неща, които е нормално да са ни още тежки и трябва да започнем малко да се поосвежаваме, за да сме готови за първия мач.

Още не можем да кажем, които ще са титулярите за Черно море. Имаме предвид, че има двама наказани за първите мачове - Даниел Димов и Цветомир Панов, така че за защитата вече ще трябва да се ориентираме. Горе-долу знаем кои ще са, с другите постове - не.

За информацията за интерес от Франция към Илиан Илиев-младши не мога да коментирам. Имаме конкретно предложение за играча от един отбор, но не е от Франция. Казвам, че имаме конкретно предложение за него, но още не сме решили дали да го приемем на този етап.

По принцип има интерес и към друг футболист на Черно море, но нямаме конкретно финансово предложение. Докато при Илиан Илиев-младши имаме конкретно финансово предложение, но не е това, което пише във вестниците или сайтовете", каза Илиев.

Нова победа за Черно море във втората контрола на варненци за деня

Нова победа за Черно море във втората контрола на варненци за деня

Варненци се наложиха с класическото 3:0 над Добруджа