Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата с 0:3 от Добруджа в контролна среща. Специалистът смята, че на този етап няма смисъл да се обсъждат резултатите в предсезонните проверки.

"В този момент коментар за контролите няма да е нормален, тъй като има хора, които вчера излязоха от карантина, и днес бяха 45 или повече минути на терена. Други момчета излязоха от карантината преди два дни. Малко рискуваме с тяхното включване, тъй като трябва да не избързваме, но сме притиснати от времето и те поиграха малко. Видяхте, че няма 20 души от мъжкия отбор. Взехме от малките накрая и този мач го завършихме с шест момчета от 19-годишните", започна Илиев.

Поражение за Черно море във втория мач на "моряците" за деня

Поражение за Черно море във втория мач на "моряците" за деня

Младите таланти на "моряците" загубиха от Добруджа

"Виждате, че има умора, според ситуация, в която сме поставени от непредвидени обстоятелства, сме малко "на тъмно". Ще рискуваме, ще ги натоварим. Предполагам всеки, който е поставен в нашата ситуация, трябва малко да рискува. Проверките са полезни физически.

С 10 юноши в своя състав - Черно море надви тим от Втора лига в контрола

С 10 юноши в своя състав - Черно море надви тим от Втора лига в контрола

"Моряците" подчиниха с 2:0 Созопол

Имаме нужда от попълнения в защитата, особено в крайни защитници. Поне един човек за там трябва да вземем, ако може и да комбинира и да играе на фланга като ляв защитник и централен защитник, това би било добре. И още един атакуващ играч. Не е лесно, видяхте в каква ситуация ни постави Миодраг Митрович преди пет-шест дни. Трябва да излезем от тази ситуация, ще потърсим естествено още един вратар, не можем да стоим с двама", завърши треньорът на "моряците".