Наставникът на Черно море Илиан Илиев се изказа доста остро към съдийството в България, което според него е повлияло в някои от мачовете на "моряците" през изминалия сезон. Това заяви специалистът преди началото на подготовката на тима за новата кампания в efbet Лига.

"Искам мачовете вкъщи с отборите, с които изгубихме точки, да почнем да взимаме повече точки. С Царско село взехме 2 точки. Ако не се лъжа, 23 точки у дома сме взели и 22 навън. В началото имахме обективни причини, а после като се оправи тренът, се подобрихме в атака и вземахме повече точки.

Мъри по принцип е прав, че има съдийски слугинаж. Има го към водещите отбори. Години наред при нас, когато дойде момент, когато настъпят важните мачове, идват "чинковци". Те са с различни лица, но добре знаят какво да правят и са защитени. Т.нар "чинковци", както ги наричаме. Имат помагачи много. При нас ВАР в началото беше много добър, но след това вместо да се подобри, стана обратното. Във ВАР също помагат на "чинковците" и Мъри прав, че има Слугинаж. Има го това нещо от време оно за едни и същи отбори. Не знам как ще се промени всичко това".

Черно море премина медицински изследвания

Черно море премина медицински изследвания

"Моряците" започват лятната си подготовка днес от 17.00 часа