Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си за двете контролите, които неговият отбор днес изигра.

"Моряците" победиха Черноморец (Балчик) с 4:1 и Локомотив (Горна Оряховица) с 3:0.

"Днеска в двете контроли беше важно повечето хора, които се възстановиха от контузии, да играят 90 минути, с някои го направихме това, други ги запазихме. Неприятното е, че сменяхме много настилки и доста контузии се получиха. Да се надяваме до началото на първенството да сме по-добре. Като цяло резултатите въобще не ме интересуват. Теренът днес не беше в идеално състояние. Доволен съм, че все пак се изигра цял мач. Играта сутринта стана по-бърз мач, защото беше по-добър терена", сподели Илиев.

Черно море с победа в първата си контрола за деня

Черно море с победа в първата си контрола за деня

"Моряците" се наложиха над Черноморец (Балчик)

"Трябва ни още време, за да оценим 25-годишния Базоло, който е на проби. Тимът от Горна Оряховица игра доста дефанзивно. От тези 45 минути няма как да направим заключения. Ние сме много взискателни, много хора си нарушиха подготовката. Предният мач с Враца имахме 12 полеви футболисти от мъжкия отбор, всички останали бяха юноши. Осем човека почти са били с различни болежки. Дано се върнат хората в следващите дни и се доближат до нивото на другите", добави той.

"Време има да се вземе ляв краен бранител. Много хора гледаме, но не сме харесали никого. Днеска съм доволен от младите. Играхме с 15 юноши, Трябва да имаме малко подсилване - момчето на проби плюс ляв защитник. Последната контрола срещу Созопол трябва да е в 14:00, ако времето остане хубаво. Още има футболисти с леки болежки, да се надяваме, че ще им минат", каза още треньорът

Черно море победи Локо (ГО) във втората си контрола

Черно море победи Локо (ГО) във втората си контрола

Проверката завърши 3:0