Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев сподели, че е доволен от последната контрола на "моряците", които завършиха наравно 2:2 с казахстанския Окжетпес.

"Доволен съм игрово от всички контроли. От всички контроли най-добре играхме днес, контролирахме мача, играхме с топката, създадохме доста ситуации. Допуснахме два гола от тъч и фаул. Не е приятно да допуснеш голове от статични положения. Трябва да работим доста", заяви Илиев.

"Вятърът повлия и на двата отбора. Игрово съм доволен от проверката - от почти всички футболисти. Физически беше добро натоварването. Нормално е по-често да използваме футболистите от миналата година, но това не означава, че другите футболисти не са опция. Не сме взели решение още за момчето на проби", призна треньорът на "моряците".

"За последна контрола мисля, че имаше настроение в играта. Случвало се е в последния ден от лагера да отбием номера, но днес не беше така. Жордао има проблем с крака заради едната обувка. Вчера коментирахме, че можем да направим пълен състав от наши юноши без поста ляв защитник. Момчетата имат самочувствие да играят. С времето се надяваме още един-двама юноши да влязат и да помогнат", завърши Илиев.

Черно море направи зрелищно равенство с Окжетпес от Казахстан

Черно море направи зрелищно равенство с Окжетпес от Казахстан

Точни за "моряците" бяха Мартин Минчев и Илиан Илиев