Треньорът на Черно море - Илиан Илиев разкри след победата над Черноморец (Балчик) с 2:0 в контрола, че "моряците" търсят усилено нападател.

"Изиграхме контролата и малко се натоварихме игрово. Другата седмица е само една контрола. Много играхме назад, от това не съм доволен. Държахме топката, но много пасове назад, което не е добре. За етапа на подготовката е нормално.

Надявам се всички да са в добро състояние и да има избор. Контролите са за това и за да видим кой е в по-добро състояние. Надявам се не само при крайните защитници, но и на другите места. Тези, които искат да играят, да го покажат в тия мачове, тъй като имаме двадесет и няколко полеви футболисти, но не виждам голяма конкуренция за стартовите 11. Никой от тези, които не е играл през изминалия полусезон, не показа с поведението си на терена, че иска да играе. Говоря за последните две контроли.

Щом сме обявили новия халф (Арлинд Дакай), знаете името му. Вътрешен полузащитник. Напуснаха Мимито и Матеус и имахме нужда да се подсилим там още повече при контузията на Дани Димов. Върви добре възстановяването, но все още не на 100%, за да се създаде конкуренция. Казах го и преди малко - младите на този етап не заявяват, че имат желание в тази средната зона на терена да играят.

Търсим задължително нападател и то го търсим доста усилено. Знаете, че и днес хората, които играха в атака, са доста далеч от това, което ние имаме като представа за човек, който да завършва атаките", каза Илиев.

Черно море удари Черноморец (Балчик) с 2:0 в контрола

Черно море удари Черноморец (Балчик) с 2:0 в контрола

Василев и Петков с голове