Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди сблъсъка с Арда (Кърджали). Двубоят е днес на стадион "Тича" в 19:45 часа.

"Излизаме срещу труден противник в лицето на Арда. Видяхме, че постигнаха равенство с Лудогорец в Разград. Трудно губят и са сработени", коментира той пред "Мач Телеграф". Той се изказа ласкаво  за наставника на отбора от Кърджали - Александър Тунчев.

"Тунчев работи добре и се старае. Ще бъде тежък двубой. Виждате в челото на класирането, че разликите са малки. Девет отбора са на няколко точки разлика един от друг. Важно е да се играе добре и да се взимат точки. Дано успеем да зарадваме нашата публика. Имаме седем победи от началото на сезона, което не е малко. Ако погледнем статистически, по това време през миналия сезон имахме по-малко точки", добави специалистът.

"Успяхме да разучим Арда. Гледали сме ги доста и знаем техните силни и слаби страни. Почти нямат промени в състава, независимо, че смениха треньора. Имат и нови, качествени играчи. Наистина са труден противник и ще трябва да положим сериозни усилия", завърши Илиев.

Черно море - Арда, 1:1, (Развой на срещата по минути)
на живо

Черно море - Арда, 1:1, (Развой на срещата по минути)

Драма на "Тича"