Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев, сподели първите си впечатления след важната победа с 3:1 над Левски в дербито от 29-ия кръг на efbet Лига.

"Искам да честитя на футболистите и на хората, които подкрепиха отбора. Тази победа е за нашия шофьор Неделчо, който има здравословни проблеми и се надяваме скоро пак да е с нас", започна Илиан Илиев.

"Колкото и да се критикува Левски, отборът има добри футболисти, които могат винаги да ти създадат проблеми. Трябваше да изиграем умно мача и да мислим на терена, както и да им използваме проблеми в защитата. Успяхме и отбелязахме три гола. С тази победа ще имаме три домакинства, възстановяваме се и мислим за следващия мач", каза още той.

"По време на мача всичко ти минава през главата. Радвам се, че след изравняването, което допуснахме на старта на второто полувреме, потърсихме втори гол. Изиграхме мача, както го бяхме планирали, включително и смените, което показва, че имаме зрялост в отбора. Всички осъзнаха идеята ми за мача", заяви старши треньорът на Черно море.

"Важни са трите домакинства за нас. От там нататък излизаме за победа в Благоевград срещу един отбор, който израства много. Втори или трети да сме - няма значение. Спечелихме много важен мач. Успяхме да държим горе-долу ниво през сезона. Имаме 4 загуби, при които се чувства недоволство у футболисти и фенове, което показва, че сме изградили манталитет. Работим, за да радваме хората", завърши Илиев.

Недоволството расте! Напрежение в сектора с фенове на Левски, полицията арестува двама

Недоволството расте! Напрежение в сектора с фенове на Левски, полицията арестува двама

Ето подробности