Отборът на Черно море започна подготовка за предстоящото гостуване на Витоша от 13-ия кръг на efbet Лига. "Моряците" стартираха седмицата с двуразово занимание. Тренировките се проведоха на стадион "Младост".

С тима не тренират националите в различните гарнитури - Исмаил Иса и Васил Панайотов, които са с представителния тим, а Иван Дюлгеров, Иван Минчев и Виктор Попов са с младежите. Стражът Иван Дичевски и Денислав Ангелов пък са с националния тим U19.

Скаут на Галатасарай ще следи изявите на Мартин Минчев от Черно море

Скаут на Галатасарай ще следи изявите на Мартин Минчев от Черно море

Емисар на турския гранд ще присъства на европейската квалификация за младежи до 21 години между България и Сърбия

По индивидуална програма се готви Жордао Кардосо, който е с болежки и по тази причина пропусна контролата с Виторул в Румъния. Крилото въртя обиколки, като в следващите дни ще стане ясно дали ще е на линия за срещата с Витоша.

Треньорът Илиан Илиев повика почти цял отбор юноши от школата на "моряците". С представителния тим тренираха Велислав Василев, Павел Георгиев, Мердин Адем, Галин Григоров, Димитър Иванов, Денислав Жеков, Кристиан Парашкевов и Емре Тефък.

Утре и в сряда варненци ще тренират по веднъж, а в четвъртък отборът пътува за София, където ще проведе последната си тренировка преди срещата в Бистрица. Мачът е на 18 октомври, от 17:30 часа.

Черно море загуби проверката с Виторул

Черно море загуби проверката с Виторул

През втората част в игра за варненци се появиха доста юноши от школата на тима