Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството 3:3 с Арда.

Тунчев: Допуснахме наивни грешки

Тунчев: Допуснахме наивни грешки

Ето какво каза

"Независимо, че имахме предимство преди края, сега да не развиваме теории как можехме да не допуснем третия гол или да направим контраатака. Като си вкарал три гола навън и не си победил, то значи, че защитата не е била добра, а да не кажа и по-силна дума. Не успяхме да спечелим първа и втора топка - това ни създаде проблеми. Преди няколко години успяхме да направим най-добрата защита в България, а сега допуснахме три гола. Трябва да увеличим контрола си върху топката, но се надявам с времето да изчистим играта в защитата и да имаме самочувствие при контрола на топката", коментира Илиан Илиев.

"В някои от приятелските мачове се видяха също грешки в защита, но ние сме длъжни да се справим с проблемите със защитата. Ако не се справим с наличните футболисти, то ще трябва да се справим в кадрови план", каза още той.

"За мен съдията се справи с мача, нямам претенции към него", отсече старши треньорът на Черно море.

"Не очакваме нови футболисти в Черно море. Само, ако продадем някой от нашите, тогава ще купим до 31 август. Много хора в нашата селекция трябва да разкрият потенциала си", завърши Илиев.