Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за двубоя от 25-ия кръг на efbet Лига срещу ФК ЦСКА 1948. В нея не попаднаха Пабло Гарсия, който трябва да изтърпи наказание заради натрупани жълти картони и Мартин Дичев.

Срещата между "моряците" и столичани е в петък, 15 март от 18:45 часа на стадион "Тича" и ще бъде ръководена от Станимир Тренчев. Негови помощници ще са Димитър Русев и Марио Данаилов, а четвърти рефер ще е Венцислав Митрев. За системата ВАР ще отговаря Радослав Гидженов с асистент Георги Стамболджиев.

Ето кои на кои футболисти ще разчита Илиев:

Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса

Цената на билетите за срещата във Варна е 12 лева и се продават в мрежата на Eventim. В деня на мача те ще могат да се купуват от касите на стадион "Тича", които отварят в 16:00 часа.

Важен играч на Черно море пропуска домакинството срещу ФК ЦСКА 1948

Важен играч на Черно море пропуска домакинството срещу ФК ЦСКА 1948

Ето защо