Даниел Димов от Черно море говори за предстоящия мач с Арда и за амбициите на отбора този сезон.

"Арда е солиден и добър отбор. Очаквам здрав мач, изпълнен с много единоборства, с доста атаки към двете врати. Със сигурност трябва да подходим крайно мобилизирано, тъй като и ние имаме затруднения в последните мачове. Срещу такъв отбор трябва да бъдем максимално концентрирани до последния съдийски сигнал.

За жалост, след победата срещу Пирин имахме мач за Купата, който не успяхме да спечелим. Имаме своите проблеми като резултати и игра, но вкъщи през този сезон се предствяме доста добре с помощта и на феновете. Надявам се днес срещу един отбор, който играе атакуващ футбол, да имаме повече пространства, защото изпитваме проблеми срещу отбори, които играят по-затворено. Ако искаме обаче да постигаме целите, които сме си поставили, трябва да побеждаваме подобни отбори. До паузата остават пет мача, които трябва да ги вземем всичките.

Този сезон се целим в топ 3. Поставили сме си по-високи цели, което смятам, че е добре за всички, тъй като, както съм казвал и преди - колкото са по-големи целите, толкова по-добре. Психологическата настройка е съвсем различна, когато имаш по-високи цели. Колективът е най-силното оръжие на Черно море. Имаме ядро, с което се държим доста здраво.

Илиев е най-подходящият в момента. Друг е въпросът с какво разполага и какво може да направи. В националния отбор има малко време за подготовка и обиграване и нещата не стават с вълшебна пръчка. Смятам обаче, че той ще намери правилния път за развитие на отбора. Националният тим не е училище и трябва да бъдат викани най-добрите футболисти, а не най-младите.Да играят тези, които са в най-добро моментно състояние. Едно време казваха, че години и килограми футбол не играят и в това има много истина", каза той пред "Мач Телеграф".