Черно море приключи 1:1 с кипърския отбор Пасос. В 27-ата минута след силен удар на Йордан Юруков вратарят на гръцкия отбор отби топката, но тя попадна във Фернандес и той откри резултата - 1:0 за Черно море. В 76-ата минута след центриране отдясно Галтейра изпрати топката с глава в мрежата на варненци и резултатът стана 1:1.

Не мина и без инциденти - веднага след изравнителния гол на Пасос на трибуните на стадиона в Алрбена се стигна до сблъсъци между български запалянковци и кипърци. В един момент спортно-техническият щаб на Пасос възнамеряваше да извади отбора, но постепено обстановката се успокои и в крайна сметка мачът завърши наравно.

Сред зрителите бяха и прославените български национали от близкото минало Красимир Балъков и Петър Александров - настоящ помощник-треньор на нашия национален отбор. Старши треньорът на Черно море Никола Спасов започна със следния стартов състав: Хмарук, Александров, Р. Бачев, Домакинов, Рикардо, Г. Илиев, Юруков, Петков, Алекс, Фернандес, Т. Атанасов.

Черно море - Пасос (Кипър) - 1:1

Голмайстори: 1:0 - Фернандес в 27-ата минута, 1:1 - Галтейра в 76-ата минута