Големият въпрос около тазвечершния реванш между Черно море и Сант Хулия от първия предварителен кръг на турнира за купата на УЕФА е как ще изглеждат „моряците" без Александър Александров. Алекс получи жълт картон в първата среща (4:0) и бе оставен във Варна, с цел да бъде предпазен за следващия кръг, за който тимът почти се е класирал след 4:0 в първия двубой.

Халфът е най-опитният футболист, като вкара два гола и подаде за още един в първата среща. Даниел Георгиев, който бе готов за мача, пък се контузи на последната тренировка и не замина за Андора. Халфът бе ударен лошо в кръста по време на заниманието, което наложи и неговото отпадане от групата. В групата попадна португалецът Жовалдир Периш, който пропусна първата среща заради наднорменото тегло, с което се прибра след лятната ваканция.

„Няма никакво съмнение, че отиваме за победа в Андора. Съперникът показа, че може да създаде проблеми във всеки един момент. Ние сме отбор, който не може да си позволи да подцени, когото и да било", каза треньорът Никола Спасов.

От първата среща промени в защитата няма да има. Единствено ако в последния момент Домакинов почувства болка, ще бъде заменен от Танко Дяков. На мястото на Дани Георгиев ще излезе Станислав Стоянов. Георги Андонов пък ще помага на Мирослав Манолов вместо Алекс.

САНТ ХУЛИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Днес от 21,30 часа
Ст. „Комунал"
Съдия: Албано Янки (Алб)

Тремонти, Вагнер, Фонтан, Чимос, Миралия, Ромеро, Пепе, Девертис, Спано, Порсел, Варела

Резерви: Бургос, Голдшмид, Перес, Адаине, Родригес, Настри, Диаби
Контузени: няма
Наказани: няма

Илчев, Рикардо, Домакинов, Александров, Бачев, Г. Илиев, Ст. Стоянов, М. Петков, Юруков, Андонов, Манолов

Резерви: Маринов, Вл. Костадинов, П. Костадинов, Дяков, Периш, Атанасов, Лазаров
Контузен: Д. Георгиев
Наказани: няма