Черно море ще привлече централен защитник, пише "Тема Спорт". Бранителят ще заеме празнината, появила се след продажбата на Петар Босанчич в Рига ФК.

Става въпрос за добре познато име - северномакедонеца Влатко Дробаров, който бе при "моряците" през 2020 година и записа 48 мача, в които отбеляза 2 гола. Тогава той се превърна в един от любимците на варненския стадион "Тича". Очаква се футболистът от югозападната ни съседка да подпише с Черно море в бличките 48 часа.

Дробаров е носил екипите на кипърския Арис (Лимасол), арменския Бенанц, мексиканския Мурциелагос, индийския Керала Бластърс и Оход от саудитска Арабия. В родината си пък е играл за Скопие, Напредак Кичево, Тедекс и Беласица (Струмица). За последно е играл във ФК Сараево от Босна и Херцеговина, където премина миналия юли, но в началото на настоящата астрономическа година е прекратил договора си и е свободен агент.

Това се получава изключително изгодно за българския клуб, който ще излезе на плюс от продажбата на Босанчич след като новият входящ трансфер пък пристигне на практика без пари.

Все още не е ясно обаче дали ако всичко се развие бързо и положително, Дробаров ще може да играе в първия възможен мач за Черно море, който е гостуване на Лудогорец в Разград.

Черно море осъществи изходящ трансфер

Черно море осъществи изходящ трансфер

Хърватският защитник Петар Босанчич премина във ФК Рига