От Черно море ще подадат жалба срещу съдията Георги Гинчев, който ръководи двубоя срещу Лудогорец от 23-ия кръг на efbet Лига.

На мача в Разград "моряците" водеха в резултата 15 минути преди края, но в крайна сметка загубиха срещата, а освен това, съдията показа червен картон на Васил Панайотов.

Илиан Илиев отговори на Лудогорец: Няма как да се извиня за нещо, в което съм абсолютно убеден, че съм прав

Илиан Илиев отговори на Лудогорец: Няма как да се извиня за нещо, в което съм абсолютно убеден, че съм прав

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира декларацията на Лудогорец

Затова и от варненския клуб ще сезират БФС и Съдийската комисия, настоявайки този съдия повече да не бъде назначаван на техни мачове.

Това заяви старши треньорът на Илиан Илиев, който пред клубния сайт каза:

"Приготвяме видео със спорните моменти и ще ги изпратим до съдийската комисия. Малко примери, имаше фаул срещу Виктор Попов, а той показа жълт картон на нашия играч, след избиване на топката от Мазир Сула, той показа несъществуващ картон и на Сула, а при втория жълт картон на Васко Панайотов говорих с доста съдии, и според тях това не е директна атака към вратата и няма основания да се вдигне жълт картон на Панайотов, който за него беше втори.

Второто полувреме не ни беше позволено да играем, но всичко ще го има в жалбата. Ние ще настояваме със сигурност пред БФС и Съдийската комисия такива съдии да няма в професионалния ни футбол и изобщо в българския футбол, защото накърняват имиджа на БФС и Съдийската комисия".

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: В Разград бяхме ограбени!

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: В Разград бяхме ограбени!

"Не е хубаво да се оправдаваме, но след този мач спокойно можем да излезем с високо вдигнати глави и с чиста съвест"