Черно море загуби драматично след изпълнение на дузпи от Лудогорец във втория полуфинал от турнира Купата на България и така отпадна от турнира.

Въпреки това, от клуба не пропуснаха да благодарят на своите фенове, които пътуваха до Разград, за да подкрепят възпитаниците на Илиан Илиев във важния мач.

Пълното съобщение на Черно море:

"Благодарим на всички привърженици, че за пореден път ни накарахте да се чувстваме като домакини на стадиона на шампиона на България. Гордеем се с вас! Заедно сме най-силни и това беше доказано снощи в Разград.

Показахме, че Черно море никога не се предава и винаги търси победата, без значение от името на съперника или някакви други обстоятелства. За съжаление не ни достигна малко, за да се класираме на финала за Купата на България и по този начин да ви зарадваме.

Вашата подкрепа ни амбицира и задължава да се раздадем до краен предел във всеки един от оставащите 5 мача до края на първенството. Ще преследваме класиране на възможно най-висока позиция и ви обещаваме, че сме готови за битка. Вярваме, че с подкрепата, която получаваме от вас, успехите тепърва предстоят".

Павел Колев похвали Илиан Илиев

Павел Колев похвали Илиан Илиев

Ето какво написа