Отборите на Черно море и Дунав (Русе) завършиха 0:0 в приятелска среща, изиграна на стадион "Младост" във Варна. За "моряците" това бе първа подготовка за деня, като по-късно в сряда воденият от Илиан Илиев тим ще се изправи срещу Черноморец (Балчик).

В срещата треньорът Илиан Илиев тества нов футболист. Това е испанецът Дани Мартин. Роденият през 1997 година играч е ляв бек стартира двубоя като титуляр.

В 22-рата минута Александър Веселински центрира от корнер, като сложи топката на главата на Атанас Илиев, който от близо обаче не можа да нанесе добър удар.

В 30-ата минута Атанас Илиев получи топката в половината на тима от Русе, напредна и стреля силно с левия крак, но топката премина над вратата.

В 36-ата минута Луис Пахама засече с глава центриране от фланга, но далеч от вратата на Християн Славков.

Начало на второ полувреме. В 58-ата минута Атанас Илиев изведе Пабло Гарсия на добра позиция, който от малаък ъгъл стреля, но покрай страничната греда. В 62-рата минута Алекса Фернандес отправи плътен удар от около дъгата на наказателното поле, ала топката премина много близо до страничната греда.

В 67-ата минута Луис Пахама от Дунав отправи страхотен удар, като топката отиваше в горния десен ъгъл на Християн Славков, който обаче много атрактивно се разпъна и изби.

В 76-ата минута Александър Веселински отправи страхотен удар от около дъгата на наказателното поле, но вратарят на Дунав изби.

Малко по-късно Велислав Василев центрира от фланга и резервата Кристо Яначков с глава уцели напречната греда.

Стартов състав на Черно море: Християн Славков, Цветомир Панов, Влатко Дробаров, Пламен Аршев, Дани Мартин, Пабло Гарсия, Алекс Фернандес, Александър Веселински, Мишаел Алвес, Мартин Милушев, Атанас Илиев

Черно море взе на проби испанец

Черно море взе на проби испанец

Ето кой е той