Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, коментира победата с 4:1 срещу Тотнъм в лондонското дерби от 11-ия кръг на Висшата лига. Аржентинският специалист е категоричен, че успехът е бил заслужен. Според него "сините" играят добре и заслужават по-предно място в класирането.

"Заслужихме си победата. Форсирахме много грешки от тях, въпреки че те играха по-добре през първите 15 минути. След това овладяхме мача, заиграхме далеч по-добре и те започнаха да бъркат. Мисля си, че в края на деня резултатът е справедлив", коментира Почетино на пресконференцията след края на мача.

"Представянето ни беше добро, предвид това, че двата отбора влязоха в мача в различна серия от резултати. Те бяха дълго време лидери в класирането, печелеха, играеха добре и бяха напълно уверени. Ние гостувахме на лидера и изиграхме мача по възможно най-добрия начин. Това ни дава самочувствие, че сме много добър отбор. Нямам какво повече да кажа", добави наставникът на Челси.

"Искахме победата и я взехме с 4:1. Тепърва ще анализираме играта ни в детайли, но в момента се радваме на трите точки. Играем добре от началото на сезона и заслужаваме да бъдем по-напред в класирането", каза още той.

Челси победи Тотнъм с 4:1 в мач от Висшата лига

Луд мач! Челси надви 9 от Тотнъм и нанесе първа загуба на "шпорите"

Ето подробности