Мениджърът на Челси - Греъм Потър продължава да приема видимо спокойно лошите резултати на тима му. Специалистът говори след загубата на "сините" от Лондон от Тотнъм с 0:2.

"Няма как да спра въпросите за това дали се чувствам под напрежение - заяви Потър. - Докато резултатите са такива, човек трябва да ги приема. Не съм постигнал достатъчно в този клуб, че да се радвам на кой знае каква подкрепа и съм наясно с това. Моята работа не е да се притеснявам за това. В момента футболистите ни страдат, а отговорността за това е моя.

Дали ще влезем в топ 4? Мисля само за следващия мач срещу Лийдс. Необходимо е да върнем настроението, да играем добре и да спечелим. Не може да гледаме по-напред във времето.

Вкарали сме само един гол в последните шест срещи и е трудно да се отговори защо. Имахме шансове, но не успяхме да реализираме. Така беше и днес. Беше важно кой ще забие първото попадение, след което стана трудно. Разочаровани сме, защото през първото полувреме бяхме много добри - поне в началните 20-25 минути. Стартирахме обаче второто по възможно най-лошия начин", каза Потър.

Челси загуби от Тотнъм с 0:2 в мач от Висшата лига

Ужасяващата серия на Челси няма край, след като Тотнъм надделя в дербито на Лондон

Вижте подробности