Полузащитникът на Университатя Крайова Александру Крецу се надява, че Ивайло Петев ще донесе положителна енергия в отбора. Халфът подчерта, че отборът се нуждае от стабилност на треньорската позиция, тъй като Петев ще е третият треньор на тима от началото на сезона.

"Ще бъде исторически двубой, срещаме Динамо, ще бъде труден мач, дори и да не са в много добра позиция, става дума за история, за съперничество", сподели Крецу.

"Смяната на треньора винаги носи положителна енергия, допълнителна мотивация. Надяваме се да зарадваме Ивайло Петев, да дебютира както трябва", добави халфът.

"Бяхме много по-мотивирани на тренировките, ще бъдем добри в мача, както се подготвихме тази седмица и съм сигурен, че ще вземем трите точки. Трябва да изглеждаме добре, нямаме повече оправдания, все казвахме, че бием, но не го направихме."

"Имаме нужда от стабилност на треньорския пост. Не вярвам в късмета или лошия късмет, вярвам само в работата и в това как се представяме по време на игра. Винаги има място за подобрение", заяви Александру Крецу.

Алекс Петков и Шльонск с много ценен успех над Краковия

Алекс Петков и Шльонск с много ценен успех над Краковия

Отборът от Вроцлав завърши срещата с 9 човека