В Италия засипаха с похвали нападателя Андрей Гълъбинов, който в последно време се представя отлично с екипа на Реджина.

По този повод изданието "Reggio Gazzetta del Sud" посвети специален материал за тарана. Той е озаглавен "Реджина се радва на съкровището Гълъбинов".

"Българско производство, търговска марка: Андрей Гълъбинов. Гарантирана функционалност, специални функции: бомбардировач. Могъщият нападател се утвърждава като сигурен човек за голове, човекът, на когото да поверите решителните моменти, нападателят, от който Реджина не може да се откаже.

Може би цифрите не отразяват в достатъчна степен стратегическото значение на Гълъбинов в играта на отбора воден от Алиети. Неговата физическа активност, поставя противника в криза при въздушните сблъсъци, но също така и когато топката е на земята, отнемането на топката от Гълъбинов е много трудно.

Понякога, за да подчертае силата на тялото си, неговите съперници се "удрят и отскачат" от нападателя на Реджина като батут. Дайте му шанс и той знае как да се възползва от него", се казва в материала.

Реджина заема 8-ото място в класирането на Серия Б с актив от 13 точки.

Андрей Гълъбинов блести с нов гол в Италия

Андрей Гълъбинов блести с нов гол в Италия

Вкара срещу Виченца