Бившият футболист на Тотнъм и египетска легенда - Мидо, направи доста интересен коментар по адрес на Димитър Бербатов, с когото играха заедно в състава на "шпорите".

"Тотнъм купи Бербатов, но в първите три мача той бе най-слабият на терена. След тези три срещи Мартин Йол ми се обади и ми каза: "Мидо, направих голяма грешка. Моля те, върни се в Тотнъм, ще направя всичко, което поискаш. Това момче, което купих, не се оказа това, което очаквах". Така аз подписах и два дни след това трябваше да играя срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". Мартин остави Берба на пейката", разказва Мидо.

"Той имаше нужда от време, но Мартин му каза, че никога няма да успее в Англия. След това обаче Берба започна да играе като Кройф. Беше невероятен. Превърна се в напълно различен играч. Честно казано, за мен стана много трудно. Давах най-доброто от себе си, борих се всеки ден и се опитваа да си върна мястото, но не беше лесно, защото той бе невероятен. Неговото първо докосване и начинът, по който можеше да завършва атаките, бе като от друга планета", добави египтянинът.

Димитър Бербатов: Идва моментът, в който ще спра с футбола, никой отбор не ме иска

Димитър Бербатов: Идва моментът, в който ще спра с футбола, никой отбор не ме иска

"Обмислям кога и как да го съобщя"