Крайният бранител на Университатя (Крайова) - Радослав Димитров даде интервю пред колегите от "Спортал", в което направи кратка ретроспекция на кариерата си до този момент.

Известният с прякора БГ Меси си спомни както за хубавите мигове със Славия и националния отбор, така и за неуспешния му престой в Левски.

Димитров не съжалява, че вече кара пети сезон в румънското първенство.

"Прякорът "Меси" вече е в миналото, в Румъния ме наричат "Дими". Моят отбор е в топ 3 на румънското първенство, новият ни стадион е за 50 милиона евро и не съжалявам, че вече пети сезон играя в Румъния. Доволен съм от условията тук. Доста опит натрупах, мога да кажа, че румънското първенство е по-силно от българското".

"Най-добрите ми години в България бяха в Славия, стигнах даже до националния отбор. Това беше върхът на кариерата ми, имам и гол за България. След това смениха треньора, дойде Ивайло Петев, аз отидох в Румъния и после нямам нито една повиквателна. Мисля, че миналата година от щаба на Петър Хубчев идваха да ме гледат на един мач, но тогава се контузих в десетата минута. Имам амбиция да се завърна в националния отбор, разбира се. Все пак съм на 30 години".

"Левски? Доста болна тема ми е Левски. Доста мога да разкажа, но не искам да се връщам назад. Имаше един човек, който преди да отида в Левски ми звъня около 100 пъти и после ми обърна гръб. Главната причина беше той. Нещата там бяха на приятелска основа, имаше и други хора замесени, да не влизам в подробности. Имаше футболисти, които бяха приятели на този човек в Левски, разбира се".

Ивелин Попов: Много съм щастлив, че избрах Ростов!

Попето: Много съм щастлив, че избрах Ростов!

Националът подписа договор за две години и половина