Българският национал Николай Михайлов обяви, че се разделя с Омония (Никозия). Причината е финансовата криза, която налегна кипърския отбор.

Ръководството вече се раздели с 5-6 от най-скъпоплатените си играчи, като вратарят е един от тях.

Николай Михайлов: Имах разговор със Спас Русев за завръщането ми в Левски

Николай Михайлов: Имах разговор със Спас Русев за завръщането ми в Левски

"Постоянно излизат различни информации и спекулации"

"Напускам Омония (Никозия). Пожелавам на клуба всичко най-хубаво. Радвам се, че можех да играя за този голям клуб в Кипър. За съжаление, сезонът не беше успешен и се надявам скоро феновете на Омония да имат поводи за радост, както заслужават и както приляга на историята на "детелините". Пожелавам много успехи на новото ръководство и на отбора. За моя престой мога да кажа, че започнах много добре с екипа на Омония, след като дълго време не бях играл, но последва една много неприятна травма в глезена, която ме извади от строя за повече от 40 дни. През това време отпаднахме за Купата на Кипър и изостанахме много от първите места.

"Не съм говорил с нито един клуб, тъй като досега имах договор с Омония до юни 2019 година. Винаги съм казвал, че искам да играя в чужбина. Вече над 11 години играя зад граница и не искам да се връщам в България. Преди няколко седмици отново четох, че Левски е бил вариант за мен, но това не отговаря на истината, тъй като не съм говорил с никого", заяви пред Sportal.bg стражът.