Българският нападател Милчо Ангелов отново се превърна в герой за своя Брашов, реализирайки единствения гол срещу ССУ Поли Тимишоара в бараж за оставане във втора румънска дивизия. Брашов спечели с 1:0 на свой терен, единственият гол падна в 71-ата минута. Юношата на Черноморец Бургас сам си изработи гола, след като я открадна от лошо спиране на бранител и я бутна на метри пред себе си.

Опонентът му остана зад гърба, а Ангелов нямаше проблеми да го изпревари и да вкара сам срещу вратаря. За роденият през 1995-а година таран това е шести гол по румънските терени, откакто пристигна в Брашов през зимата. Българинът остана на терена до 89-ата минута, когато излезе, за да обере овациите на публиката.

Отборът на Брашов печели баража за оставане във Втора лига с общ резултат 3:1, след като победи с 2:1 и при гостуването си в Банат преди седмица. ССУ Поли Тимишоара също може да се спаси по служебен път, ако федерацията не потвърди лицензите на намиращите се в тежко финансово положение Академика Клинчени и Астра Гюргево.

Станислав Шопов: Договорът ми с Хееренвеен свършва на 30 юни

Станислав Шопов: Договорът ми с Хееренвеен свършва на 30 юни

Имам предложения от чужбина, споделя той