Плеймейкърът на руския Ростов - Ивелин Попов бе доста щастлив, след като негова асистенция донесе успеха над Урал с 2:1. Ето какво сподели българския национал, който дори се сравни с италианската легенда Франческо Тоти.

"Да, треньорът сподели, че след паузата за националните отбори е трудно - обикновено губим или завършваме наравно. Преди срещата обаче ни каза, че трябва да нарушим тази традиция. Щастлив съм, че успяхме. Тези победи са много важни за настроението на тима и увереността на футболистите", каза още българският футболист.

"Отчитайки какви играчи имаме в тима, класирането за Европа е нашата главна цел. Вече мислим за следващия си съперник - Локомотив, но трябва добре да се възстановим. И не бива да забравяме, че ни предстоят два мача и много искаме да се класираме за финала за Купата на Русия", допълни Попов.

Запитан, дали може да бъде наричан Джокера, след като успя да асистира за победния гол минути след появата си на терена, Ивелин Попов коментира с чувство за хумор: "Наричайте ме както искате. Има само трима футболисти, които правят така. Двама от тях, в това число Франческо Тоти, вече сложиха край на своите кариери. Останах само аз".

Попето помогна на Ростов за успех в българското дерби в Русия

Попето помогна на Ростов за успех в българското дерби в Русия

Тимът на Ивелин Попов надви Урал на Хичо