Здравко Димитров даде специално интервю за коментира трансфера си в турския Сакаряспор. Атакуващият играч е категоричен, че е направил добра стъпка в своята кариера.

"Искам да кажа, че съм много доволен от тази стъпка в моя живот и кариера. Имам възможност да се развивам зад граница както казахте. Надявам се да ми се усмихне късметът и да направя една стойностна и хубава кариера и хората да ме помнят с моите качества и добри игри", заяви крилото пред колегите от dsport.

"Нивото в Сакаряспор е много високо. Няколко пъти по-високо от нашето. Всички в клуба ме приеха много добре. Имаме много хубави условия за тренировки, като футболна база и терени. Направих дебют, да. За мое щастие, победихме. Играх 15 минути и мисля, че се включих много добре. Атмосферата на стадиона също беше неописуема с много фенове и много хубава емоция. Надявам се в следващия мач в събота пак да вземем трите точки.

Искам да благодаря на Спартак Варна, че ми подадоха ръка в този труден за мен момент. Знаете, че седем месеца бях извън терените по едни или по други причини. Много съм благодарен на ръководството, на щаба, който беше тогава и на сегашния щаб. Те тогава ми подадоха ръка. Мисля, че съм се отблагодарил подобаващо, защото дадох всичко каквото мога. Искам да им благодаря и сега, че не ми направиха спънка. Ако бяха казали "не", трансферът ми в Турция нямаше да се осъществи. Искам да благодаря и на Левски, защото и те м влязоха в положение и ме пуснаха без проблеми. Всичко си зависи от мен. Пожелавам на Спартак Варна да се спаси, ще ги следя изкъсо и на Левски да стане шампион.

Ще се абстрахирам от много неща, които ме разсейваха в България. Това е много хубава стъпка, мисля само за футбол и за тренировки. Изцяло главата и тялото ми са насочени към футбола. Ще давам всичко от себе си, ще се стремя да играя силно. Ако треньорът на националния отбор реши, винаги съм на линия", каза още Здравко Димитров.

Здравко Димитров ще има нов треньор в Сакаряспор

Здравко Димитров ще има нов треньор в Сакаряспор

А още не е дебютирал за "зелено-черните"