Бившият футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов призна в студиото на "Sky Sports", че е преговарял с клуб от Висшата лига, където отново иска да играе. Българинът разкри, че е говорил с мениджърите на Съндърланд, но преговорите в крайна сметка са пропаднали.

Бъдещето на Бербатов става ясно на Великден

Бъдещето на Бербатов става ясно на Великден

Бившият играч на Манчестър Юнайтед ще гостува в студиото на "Sky Sports"

Ето какво разказа Бербо:

"Искам да играя отново, затова имах разговори с няколко мениджъри на Съндърланд, но в крайна сметка, нищо не се случи. Когато си футболист от толкова дълго време, няма как да не си в добра форма. Футболът е животът ми! Все още имам огромно желание да съм на терена...

Разбира се, че нямаше как да откажа на Съндърланд ако нещата се бяха получили. На този етап от живота ми, всичко се върти около футбола. Просто да играя малко повече. Още един мач, още една година... Да се наслаждавам на моментите със съотборниците ми, на футбола, на терена, на феновете.

Англия е мястото, за което всеки футболист мечтае. Когато вече си успял да дойдеш тук и да играеш, чувството да се върнеш, никога не те напуска. Ще видим какво ще се случи".