Новото попълнение на Интер (Запрешич) Борислав Цонев вече направи първа тренировка с отбора. Очакванията към халфа са големи, като той трябва да помогне на тима да се спаси от изпадане. 

"Радвам се, че Интер прояви интерес към мен и вече съм част от тима. Не знам много за вашето първенство, хърватският футбол ми е познат най-вече покрай националния ви отбор.

Имате страхотни футболисти, които заслужиха сребърните медали на Мондиал 2018. Нито за миг не съм имал съмнения да приема офертата, сигурен съм, че в Хърватия се играе качествен футбол. 

Знам, че в отбора са играли Лука Модрич и Деян Ловрен. Още не съм имал възможност да разгледам Запрешич, но е чудесно, че е близо до Загреб.  Най-важното е да останем в Първа лига, но би било хубаво да финишираме пети или шести. Вярвам, че ще си свършим работата. Ще гледам мача срещу Горица и ще добия представа за качествата на новите ми съотборници. 

Най-добрият футболист в света? Лионел Меси. Иначе най-много обичам да гледам английската Висша лига, там харесвам Серхио Агуеро и Еден Азар", сподели Цонев пред официалния сайт на Интер.

Борислав Цонев официално е играч на Интер (Запрешич)

Борислав Цонев официално е играч на Интер (Запрешич)

Хърватският клуб активира откупната клауза на халфа