Антъни Джошуа потвърди своето желание моментално да уговори реванш с Анди Руис-младши, който сензационно го победи в "Медисън Скуеър Гардън". Британецът призна, че е бил толкова уверен в успеха, че дори не е попитал, дали в договора има клауза за реванш.

Сензацията е факт! Анди Руис нанесе първа загуба на Антъни Джошуа

Сензацията е факт! Анди Руис нанесе първа загуба на Антъни Джошуа

Зрителите в "Медисън Скуер Гардън" видяха цели четири нокдауна

"Не беше очаквано. Букмейкърите казваха, че аз съм фаворит. Един удар ме разклати и опитах да остана още няколко рунда. Но по-добрият победи. Респект за Анди, аз продължавам напред.

Дори не попитах за клауза за реванш, защото бях толкова уверен, че ще победя. Ако я има, ще се бием отново и ще си върна титлите. Ще го победя. Не се съмнявам. Просто се коригираш, адаптираш се, сядаш, фокусираш се и излизаш отново", заяви Джошуа.

"Повярвайте ми, идвам от добро семейство, но там, където бях в живота си, съм се справял с по-големи гадости от това."

Справял съм се с някои наистина големи загуби и съм се завръщал. Животът е приключение. Това е бокс. Трябва да преоценя ситуацията, да се справя по-добре и да се бием отново. Не сме стигнали толкова далеч, за да спрем, не стигнахме толкова далеч, за да се поддадем на напрежението. Стигнахме толкова далеч и мисля, че можем да направим много в бъдеще", добави още британецът, който преди срещата с Руис имаше 22 победи, 21 от които с нокаут. 

Промоутърът на Джошуа Еди Хърн потвърди, че има клауза за реванш веднага след края на двубоя. Срещата трябва да се проведе във Великобритания през ноември или декември, изпреварвайки всички възможни задължителни защити, включително тази за титлата на IBF, за която претендент е Кубрат Пулев.

20 милиона за загубилия Джошуа, едва 5 за сензационния победител Анди Руис

20 милиона за загубилия Джошуа, едва 5 за сензационния победител Анди Руис