Наставникът на Ботев (Враца) - Сашо Ангелов призна, че е имало голяма грешка при третия гол за Левски, тъй като е имало "абсолютен" корнер за неговия тим малко преди това. Специалистът смята, че поражението от "сините" с 1:3 е станало факт заради евтини грешки на на неговите възпитаници.

"Вината си е в нас, защото пускаме евтини голове. Трудно е да обърнеш Левски от 0:2. Направихме всичко възможно. При третия гол имаше абсолютен корнер за нас, а вместо това - гол за тях".

"Не мога да кажа, че имаме проблеми със статичните положения. След това нямахме такива опасности. Аз не съм видял през първото полувреме силен Левски. Ние с две грешки се бихме сами. Не мога да кажа, че те ни надиграха с нещо, Имаше си корнер за нас при гола им, но.. Има горчивина от съдийските отсъждания, да. Щял да провери това нещо, ама като го провери, какво ще стане? Нищо. Говорих с него и това ми каза. Много са неприятни с това мълчание. Да нямаш право да кажеш на съдия нещо, а това мълчание докара футбола до това дередже".

"Мога да извадя следните поуки от този мач. Малко се преобразихме през второто полувреме и при 0:2 можеше да обърнем резултата - това е положителното. Има една група от отбори равностойни, а два отбора, които са леко над другите - това е първенството", коментира той.

Левски победи Ботев (Враца) с 3:1 и поведе в първенството

Ботев (Враца) пак притесни Левски на "Герена", но този път триумфът заслужено бе за "сините"

Селекцията на Петър Хубчев победи с 3:1 и поведе в първенството