Ботев Враца вече има нов старши треньор и това е Ивайло Димитров. Новината бе оповестена от клуба, като Димитров идва на мястото на Дани Моралес, който се раздели с тима заради слабите резултати от началото на 2022-ра година.

Ето какво написаха от Ботев Враца в страницата си във Фейсбук:

"Скъпи Ботевисти,

След обсъждане ръководството на клуба реши да гласува доверие на човек от града, отдаден на каузата Ботев Враца с много сезони като футболист и треньор тук, и който е напълно запознат с процесите в отбора - Ивайло Димитров. Той оглавява спортно-техническия щаб, в който са и досегашният помощник-треньор Радослав Боянов, както и завърналият се треньор на вратарите Илиян Василев, а своя пост запазва и Петър Петров.

Вальо Илиев поема Ботев?

Вальо Илиев поема Ботев?

Сред обсъжданите имена е

Както вчера стана ясно, се разделихме по взаимно съгласие с наставника Дани Моралес. След незадоволителните резултати и петте поредни загуби за 2022-ра година двете страни решиха да прекратят взаимоотношенията си. Кондиционния треньор Костадин Джоргов и досегашния треньор на вратари Юлиян Левашки също вече не са част от отбора. Пожелаваме им успех в бъдещите начинания.

Вярваме, че в този момент това са точните хора за Ботев Враца и сме оптимисти, че по време на паузата в шампионата заради ангажиментите на националните отбори, тимът ни ще работи здраво и резултатите ще са видими още в гостуването на Черно море. Всички заедно ще постигнем целта си!

С Ботевски дух, с Ботевска воля!", написаха от Ботев Враца за новия треньор и щаб на отбора.