Нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски говори преди домакинството на своя отбор срещу Лудогорец. Юношата на Левски бе категоричен, че не е търсен от "Герена". 

"Отборът е в добро състояние, но има футболисти, които си тръгнаха, нови момчета, които дойдоха. Настроението е добро, но тепърва трябва да се обиграваме. Новита да влязат всъстава и изискванията на треньора. Мисля, че тези седмици поработихме добре и сме готови за първенството. Очаквам срещу Лудогорец да покажем добра игра. На нашия стадион очаквам да дадем най-доброто от себе си и да вземем поне точка. Те не започнаха добре, но остават най-добрия отбор в България. Играли сме достатъчно мачове срещу тях и сме се представяли добре. Същото важи и за утре. Излизаме, за да победим", каза Домовчийски пред dsport. 

"Чувствам се добре във Враца. Щастлив съм за момента и се надявам тази година да е по-добра от предходната и да имаме по-добро класиране. Заслужено се спасихме. Показахме добър футбол и се надявам да не играем за оцеляване в групата, а за по-горно класиране. Никой не ме е търсил от Левски. Никой не се е свързвал с мен. До този момент не е имало разговори. Няма нищо вярно в тиражираните информации. Не мога да кажа дали бих се върнал в Левски. Имам действащ договор с Ботев и съм футболист на Ботев". 

Той коментира и ситуацията при "сините". "Аз съм излязъл от Левски. Дълги години прекарах там и се надявам да излязат от тази ситуация по най-добрия начин. Не мога да гадая и не знам какви са нещата по високите етажи. Само чета по медиите. Надявам се хората да извадят отбора от тази трудна ситуация. Наско Сираков е лидер, най-успешния директор в Левски. Мога да му пожелая успех", допълни Домовчийски. 

Ботев (Враца) взе защитник от Славия

Ботев (Враца) взе защитник от Славия

Васил Добрев не записа нито един мач за "белите"