До часове се очаква от Ботев (Враца) официално да обявят сериозен трансферен удар. Още вчера в клуба от Северозападния град трябваше да пристигнат двама футболисти от елитния френски Тулуза.

Става въпрос за ляв бек и вътрешен халф, които допълнително да вдигат класата в състава на Росен Кирилов. Въпросните футболисти попадат в разширения състав на първия тим на един от еврокошмарите на ЦСКА.

Те ще играят като преотстъпени в родния елит и целта е да получат достатъчно игрово време. Няма да изненада, ако документите им бъдат уредени бързо, те бъдат картотекирани в БФС още до неделния мач с Левски, който се очаква с изключение нетърпение в целия град.

Поне единият от тях може дори да дебютира срещу "сините". Росен Кирилов се надява и да може да разчита на поне трима от карето контузени, които отпаднаха за мача за мача със Славия.

Най-малки шансове за това има опитният защитник Мартин Кавдански. Той е с разкъсан гръден мускул. Браян Переа, Жан-Пиер да Силва и Луис Фелипе обаче се очаква да са готови на 100 процента.

Дориан Бабунски надъха Ботев (Враца) преди мача с Левски

Дориан Бабунски надъха Ботев (Враца) преди мача с Левски

Той пожела успех на тима във важния мач