Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич даде интервю за "Диема" дни преди мача срещу ЦСКА на стадион "Българска армия".

Програмата на отбора му не е лесна, тъй като предстоят мачове с ЦСКА и Лудогорец, а наставникът заяви, че иска 6 точки от тези два мача.

Азрудин Валентич разузнава ЦСКА

Азрудин Валентич разузнава ЦСКА

До най-малкия детайл

"Забавляваме се, изпитвам нещо добро, усещам хармонията в отбора и това трябва да се запази. Да продължаваме да работим, за да постигнем нещо значимо този сезон".

"Знаем, че не сме най- добрия отбор в лигата от гледна точка на състезатели, нямаме на пейката футболисти с качества, равностойни на титулярите и затова за мен е важно да подготвя добре играчите, за да бъде всичко оптимално. Нашата работа е да намерим стратегия, за да може всеки да даде максимума."

"Искам 6 точки от мачовете с ЦСКА и Лудогорец, всеки треньор го иска. Без значение кой е съперника, винаги се целиш в победата. В бокса например, когато съперникът вдигне гарда си казваш- ще бъде трудно. Това искам да се случва и с нас. Когато излезем на терена, искам всеки съперник да си казва - ще бъде трудно да вземем поне точка от този отбор", каза още Валентич.