Тодор Неделев вече тренира на пълни обороти и по всяка вероятност ще се завърне в игра в контролата с Ботев Враца в събота. Той се възстанови след катастрофата, но малшансът го преследва и все още няма записани игрови минути.

Преди контролата с Гигант Съединение Неделев беше с вирус. В Дубай пък получи травма и не успя да вземе участие в проверките. Феновете на Ботев очакват с нетърпение да видят своя любимец в игра.

Междувременно, новото попълнение на Ботев Пд - Красиан Колев - ще вземе фланелка с №10. С този номер досега играеше Емануел Току. След неговата продажба в белгийския елитен Льовен №10 остана свободен. Самият Колев веднага е пожелал да играе с него. Той бе привлечен тази зима от Септември София. Младият Красиан Колев е единственият нов в Ботев и остави добри впечатления в контролите. Не е изключено новият старши треньор Бруно Балтазар да му гласува доверие от първите срещи в шампионата, пише "Тема спорт".

Бултрасите: Битката продължава

Бултрасите: Битката продължава

Излязоха с ново съобщение

Последната проверка преди подновяването на шампионата е в събота от 11:00 часа на базата в Коматево. Канарчетата откриват пролетния дял с домакинство срещу Локо Сф на 10 февруари (петък).