Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за Футболист №1 за месец декември в Първа лига в ежемесечната анкета на Пресклуб България.

"Мисля, че подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста тежко. Надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели.

Снимка 405769

Източник: LAP.bg

Има някакви обаждания, но конкретно нищо не е стигало до мен. Нито в клуба има официална оферта. Мисля, че до лятото ще остана в Ботев. Чета и аз, че постоянно се пише за някакви отбори, но няма нищо конкретно. Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято. От това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец. Ако е имало нещо, е било през миналото лято. Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, всички ме обичат и мисля, че на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор.

Ако получа оферта от някой отбор от Италия и Германия, но е назад в класирането, и има оферта от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче, въпреки че Турция не е като Италия и Германия, но самият отбор като история и като клуб е много по-голям от някой от тимовете, ниско в класирането на Италия или Германия.

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев много близо до Фенербахче

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев много близо до Фенербахче

Вижте подробности

Обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих приел, тъй като съм фен на италианските отбори", сподели Неделев пред медиите.