Грозни сцени белязаха събранието на Управителния съвет на Сдружението "ПФК Ботев" тази вечер. Колегите от "Plovdiv Derby" съобщават, че по време на дискусията е възникнало напрежение между някои от членовете, като дори се стигнало до физическа разправа.

Фернандо Виана: Целта ни е да сме в шестицата

Фернандо Виана: Не мисля за трансфер, а за представянето на Ботев

"Днес беше много труден мач за нас"

Иначе от изданието допълват, че нито една от подадените преди 4 месеца оставки не е приета, тъй като не са събрани повече от 2/3 от гласовете. Отхвърлено е и предложението за увеличаване на броя на членовете на УС. Така то остава в състав: Апостол Апостолов, Васил Наумов, Божидар Божилов, Теодор Бочев и Борис Гиздаков.

Било е прието и решенията на УС на Сдружението вече да се взимат с пълно единодушие. Точка 3 от дневния ред, която гласеше: Вземане на решение за разпореждане с имущество на сдружението - акции от капитала на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ" АД, ЕИК201468114, или накратко казано - прехвърлянето на акциите на евентуален инвеститор бе отменена, тъй като реален желаещ за акциите на Ботев (Пловдив) все още няма.

Двете групи, които подкрепят съответно Ангел Палийски и Борис Гиздаков, спорят от няколко месеца и в крайна сметка днес стигнали до бой по между си, твърдят от пловдивското издание. След блъскане и крясъци, продължили близо 5 минути, ситуацията се нормализира и споровете били пренесени извън залата, където в по-спокоен тон двете страни си разменили мненията.