Доскорошният треньор на Левски - Георги Дерменджиев, може да се завърне в Ботев (Пловдив), където работи преди повече от 10 години.

Според запознати не е изключено от лятото специалистът да се завърне в Коматево, твърди "Тема спорт". Собственикът на жълто-черните Георги Самуилов обяви, че на 29 май ще има решения относно клуба, но не поясни какви точно. Предстои да разберем дали едно от решенията ще е свързано с треньорския пост. Николай Киров-Белия пое Ботев през август 2016-а и в момента е най-дълго задържалият се наставник начело на роден тим.

Георги Дерменджиев вече има престой в Ботев. През пролетта на 2008 година той бе помощник-треньор на тима. След това от сезон 2008/09 специалистът започна работа в Сливен. Преди време името му веднъж вече се завъртя за "канарчетата". Дерменджиев бе освободен от Левски в края на април. За нов наставник бе обявен Петър Хубчев, чийто договор влиза в сила от 1 юни.

Преди това Дерменджиев дълго време бе старши треньор и помощник в Лудогорец, като с него начело отборът на два пъти стигна до груповата фаза на Шампионската лига.

Вратар напусна Ботев (Пловдив), продължава във Втора лига

Вратар напусна Ботев (Пловдив), продължава във Втора лига

Договорът на Иван Чворович изтече