Ботев (Пловдив) надви втородивизионния ЦСКА 1948 с 2:1, в контрола изиграна на базата на "канарчетата" в Коматево. Антонио Вутов даде преднина на "жълто-черните" в 11-ата минута, а Александър Тонев удвои в 64-ата. Гостите върнаха едно попадение чрез Славчо Шоколаров в 71-ата минута. Лошата новина за Ферарио Спасов е контузията на капитана на отбора Лъчезар Балтанов, който напусна терена принудително по време на срещата.

В 11-ата минута Ботев (Пд) организира много добра атака, при която топката бе пратена на десния фланг, а оттам Антонио Вутов получи прекрасно успоредно подаване към втора греда. Юношата на Левски не пропусна да се възползва от възможността и да изведе "канарчетата" напред в резултата.

Ботев (Пловдив) продава Кристиан Димитров до часове?

Ботев (Пловдив) продава Кристиан Димитров до часове?

Централният защитник не е в състава за последната контрола на тима

В 63-ата минута Славчо Шоколаров опита удар от границите на наказателното поле, но право в ръцете на Георгиев.

Само минута по-късно Александър Тонев бе изведен сам на празна врата от Димитър Тонев след грешка в защитата и той покачи без проблем на 2:0.

Снимка 465771

Източник: LAP.bg

В 71-ата минута Шоколаров успя да върне едно попадение за гостите, след като бе изведен сам на стрелкова позиция и не сбърка.

В последната минута Денислав Александров центрира от корнер вляво по нападението, но след известно напрежение в малкото наказателно поле топката попада в ръцете на Аргилашки.

Ботев Пловдив: Аргилашки, Марин, Пиргов, Бандаловски, Филипов, Балтанов, Терзиев, Перейра, Тонев, Вутов, Шопов.

ЦСКА 1948: Наумов, Атанасов, Минков, Василев, Александров, Шоколаров, Тютюков, Сандански, Александров, Гущеров, Георгиев.

Неделев може да се възстанови по-рано от очакваното

Неделев може да се възстанови по-рано от очакваното

Ще може да тренира пълноценно още преди края на месеца