Ръководството на Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с компанията ТЕД БЕД, съобщиха от футболния клуб.

"С повече от 25 години опит на пазара, ТЕД БЕД е водещ производител на легла, матраци и аксесоари за сън. Мисията на ТЕД е да допринася за по-добър живот, създавайки комфорт и уют в най-личното пространство на дома - спалнята. Още от самото си създаване, компанията се оповава на основните 3 постулата - иновативност, вдъхновение и солидно качество. Комбинацията от стил, функционалност, качество и устойчивост се отразява в цялостния подход на ТЕД- от технологията и процеса на производство, през дизайна, маркетинга и клиентското обслужване.

Mарката е отличена за най-високо качество за матраци на българския пазар от ICERTIAS - международна организация за проучване на продукти в повече от 40 държави по цял свят. За това допринася затвореният цикъл на производство, който позволява висок контрол на качеството, доказан произход на материалите и умело използване на най-новите и иновативни технологии.

Двата най-полезни и успешни бранда - TED и Sleep.me, се продават в 22 държави по света. Sleep.me предлага широка гама от продукти вдъхновени от природата. Подборът на правилните конструкции и материали, в комбинация с елементи от природата, осигурява пълноценен сън и подпомага възстановяването на тялото и ума.

През партньорството между Ботев Пловдив и ТЕД БЕД се реализира проект за подмяна на всички стари и амортизирани матраци на Футболен комплекс "Ботев 1912" с нови висококачествени такива. Качеството на съня е съществен елемент за физическото здраве, както на професионалните спортисти на Клуба, така и на подрастващите таланти от Академията.

Новите матраци са от серията Favourite Nova Orthopedic - ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата, който се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Създаден с интелигентната технология i-Springs Super Comfort за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт, матракът подпомага възстановяването след дълъг тренировъчен ден.

Клубът изразява своите благодарности към ТЕД БЕД за готовността да инвестират в младите спортисти на България, в лицето на академията на Ботев. Благодарности и към екипа, стоящ зад осъществяването на този проект, за проявените професионализъм, внимание и позитивизъм", гласи съобщението на "канарчетата".

Сдружение "ПФК Ботев" зададе няколко важни въпроса за строежа на "Колежа"

Сдружение "ПФК Ботев" зададе няколко важни въпроса за строежа на "Колежа"

Обърнаха се директно към собственика на строителната фирма