Ръководството на Ботев (Пловдив) нае охрана на футболистите и спортно-техническия щаб, пише "Тема спорт". Това разкри тийммениджърът на жълто-черните Филип Филипов, който говори пред клубната телевизия.

"Клубът направи крачка напред за сигурността на играчите. В България Лудогорец имат такава организация. Отскоро и ние направихме тази крачка. Сега футболистите и отборът се чувстват много по-сигурни.

Момчетата (б.р. - охранителите) са големи професионалисти. Първият им мач беше срещу Левски (б.р. - 1:1 на "Герена"). Посрещнаха ни в хотела, след това бяха преди нас на стадиона. Следят постоянно ситуацията около отбора и това, което се случва отстрани - неща, които ние няма как да видим", каза Филипов.

Ботев (Пловдив) се разделя с двама от чужденците си

Ботев (Пловдив) се разделя с двама от чужденците си

Вижте кои са те

"Тимът намира верния ритъм. Отборът в момента е във възход. И всичко това се дължи както на играчите, така и на треньорското ръководство. Трябва да продължаваме да надграждаме. В момента в съблекалнята има много добър колектив и оттам тръгва всичко. Ако всеки гледа в различна посока, няма как отборът да върви напред. Душан Керкез намери точния баланс и резултатите идват.

На какво ще съм доволен в края на сезона? На пълен стадион и много победи. Ботев е атрактивна дестинация за играчите - и за българи, и за чужденци. Защото имаме история, голяма фенска маса и нов стадион", заяви Филипов.