Ботев (Пловдив) е заплашен да остане без вратари за следващия сезон, разбра "Тема Спорт". Договорите на Хидайет Ханкич и Георги Аргилашки изтичат през юни и засега няма индикации, че те ще бъдат удължавани.

В положението на двамата под рамката са още трима полеви играчи - капитанът Виктор Генев, Самуел Супрайен и Па Конате. Все пак в края на април се очаква клубът да започне операция по подписването на нови контракти. Засега преговори не са стартирани с никой. Отделно от това има футболисти с които ще се водят разговори за намаляване на заплатите. Един от тях е Антоан Бароан, който обаче засега не е съгласен.

ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив): 2:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив): 2:0 (Развой на срещата по минути)

Любопитен двубой в Бистрица

"Твърде е рано да се ангажираме с нещо конкретно, но ще видим в следващите седмици какво ще се разберем с играчите, има няколко човека с изтичащи договори. Мисля, че в следващите седмици ще имаме по-добро разбирателство за това, какво искат и клубът, и играчите, за да намерим решение кое е най-добре за всеки поотделно и да видим кое е най-добре за клуба и кариерата им", коментира наскоро пред plovdivnews.bg собственикът Антон Зингаревич.

Според запознати Аргилашки не бил съгласен със статута си на резерва. Ханкич пък се очаква да си тръгне като свободен агент. Той вече имал варианти за чужбина.

В момента трети страж е едва 15-годишният Смъркалев, който пази за дубъла във Втора лига.

Па Конате е в плановете за лятна селекция на ЦСКА. Той също е много малко вероятно да продължи при канарчетата, където дойде в началото на 2021 година с Азрудин Валентич.

Красиан Колев: Не е лесно да замениш Тодор Неделев

Красиан Колев: Не е лесно да замениш Тодор Неделев

"Мечтая си да играя на "Колежа" пред пълни трибуни"