Билетите за двубоя между Ботев (Пловдив) и Лудогорец вече са в продажба, съобщиха от "жълто-черния" футболен клуб. Сблъсъкът между двата тима от 30-ия кръг на Първа лига е в неделя (7 май) от 20:15 часа на стадион "Христо Ботев".

Пропуските за срещата се продават във фен магазините на "канарчетата" пред клубния стадион и в центъра на Пловдив, както и онлайн.

Цените на билетите са следните:

- Трибуна Юг - 15 лева;

- Трибуна Север - 15 лева;

- Трибуна Изток - 22 лева;

- Централна трибуна (блок А1 и А7) - 35 лева;

- Централна трибуна (блок А2 и А6) - 40 лева;

- Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) - 45 лева;

- Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) - 50 лева;

- Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) - 120 лева.

Пенсионери над 75 години ползват 50% отстъпка от цената на билета срещу показване на документ за самоличност. Деца до 4 години (включително) влизат безплатно на мачовете (без място), а деца между 5 и 14 години (включително) използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните.

За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южната трибуна.

От Ботев уточниха, че освен билети за мача с Лудогорец, в продажба ще бъдат и пакетни билети за оставащите четири домакинства на "канарчетата" от настоящия сезон. Притежателите на пакетни билети за четирите мача ще получат отстъпка в размер на 20% при желание за закупуване на абонаментна карта за сезон 2023/2024, като за целта трябва да запазят закупените пакетни билети.

Пропуските за феновете на Лудогорец, които са на цена 15 лева, ще бъдат налични в мрежата на Eventim, както и на каса на гостуващия сектор в деня на мача.

Ботев (Пловдив) уволнява Балтазар след края на сезона?

Ботев (Пловдив) уволнява Балтазар след края на сезона?

Канарчетата ще сменят курса и за новия сезон ще имат българин за старши треньор