Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич коментира загубата на тима си с 0:1 от Левски.

Ето какво каза специалистът след последния сигнал в мача:

"Имахме повече шансове през 90-те минути, но не успяхме да вкараме. Всеки път, когато печелихме топката, пропускахме много шансове и не успяхме да вкараме. Беше труден мач, много е трудно за всеки, който обича този отбор в момента. Тези резултати не са хубави и за мен, все пак аз съм този, който стои начело на този отбор. Много хора виждат подобрение в нашата игра. Вече не играем така сякаш нямаме шанс. В Ботев линията между обичта и омразата е много тънка. Разбирам цялата ситуация, която се случва тук, аз идвам от подобна страна. Ние не излизаме, за да загубим толкова много мачове.

Казвал съм на моето семейство, че за мен в тази държава има само един отбор и той е Ботев. Ако някой иска мен да ме няма, няма проблем да си тръгна. Покрай всичко това с коронавируса аз се чувствам самотен. Но това е нормално, аз никога не се предавам. Знам, че този отбор ще играе все по-добре и по-добре. Това ще стане с течение на времето, убеден съм. Ако отборът реши, че няма нужда от мен, ще си тръгна. Аз от първи ден давам всичко за този клуб, знам какво сме постигнали, имам респект към играчите и целия щаб. Загубихме много мачове, но имаме организация. Все още обаче това не е достатъчно, за да победим, въпреки че се подобряваме.

Всички виждат само резултата, феновете не виждат как сме игали, а само крайния резултат. Смятам, че отборът сега е по-добре от преди. Създаваме ситуации и в един момент ще постигнем резултати. Не сме първият отбор, който губи толкова много мачове. Никой не е доволен, аз не съм доволен и Зингаревич не е. Знаем какво се случва на всяка тренировка.

Имам пълен контрол със ситуацията с Тодор Неделев. Искаме той да остане, но всичко зависи от него и неговия агент. Ако искат по-добър контракт, трябва да ни кажат. Ние предложихме много добра оферта. Всички искат да го видят следващия сезон тук. Говоря с него всеки ден".

Левски победи Ботев (Пловдив) с 1:0

Левски закотви Ботев (Пловдив) на дъното и застана на точка зад Царско село

Победен гол за Марин Петков