Кандидат-собственикът на Ботев (Пловдив) - Aнтон Зингаревич, старши-треньорът Азрудин Валентич и един от помощниците Тиритиело, изгледаха 30 мин от дербито в U19 между "канарчетата" и Локомотив Пд, спечелен с 3:0 от "жълто-черните".

Около 25-тата минута на срещата телефонът на Валентич извъня и той седна на тревата с гръб към терена за да проведе разговора си. Веднага, след като затвори телефона той, помощникът му и руският бизнесмен се отправиха към канцелариите на клуба.

Дали за да бистрят бъдеща селекция или нещо друго, нямаше как да разберем. На трибуните на помощното игрище остана другия помощник Стефан Стоянов, който изгледа целия двубой.

На препълнените трибуни на помощния терен бе Слави Шопов, който вече си е в България за паузата в нидерландския шампионат. Слави с интерес проследи победата и аплодираше бившите си съотборници от набор 2002. Целият мач бе изгледан и контузеният Димитър Тонев, който се придвижваше с помощта на патерици, както и от Крис Добрев, пише "Котаспорт".

Все още от Ботев (Пловдив) няма категорично решение, дали отбора ще се възползва от поканата на БФС да направят дублиращ отбор във "В" група.

Феновете на Ботев ще представят проект за парк ''110 години Ботев Пловдив''

Феновете на Ботев ще представят проект за парк ''110 години Ботев Пловдив''

"Проектът е наистина мащабен и вълнуващ за всички нас"