Венцеслав Стефанов заяви, че според него Борислав Михайлов е сгрешил с решението да се завърне в Българския футболен съюз.

Босът на Славия добави, че очаква нов силен кандидат да спечели предстоящия Конгрес на централата.

Венци Стефанов: Вярвам, че Славия е последният отбор, който може да изпадне

Венци Стефанов: Вярвам, че Славия е последният отбор, който може да изпадне

"Никога не съм бил песимист"

"Смятам, че Боби Михайлов сбърка. Той иска да изчисти името си и аз го разбирам, но виждате какво се получава. Излязоха какви ли не разбирачи и адвокати, които изкарват Футболния съюз виновен за всичко. Бербатов е впрегнал няколко свои хора, които плюят навсякъде по медиите. Пишат до ФИФА и УЕФА, появиха се подигравки, излезе решение на Търговския регистър.

Снимка 528996

Източник: LAP.bg

Затова казвам, че за мен Боби Михайлов сбърка. Той трябва да свика пресконференция и да обясни пред обществеността кое, как и защо. Минаха две седмици, а не го виждам да се е появил някъде. Трябваше просто да се яви на Конгрес и каквото сабя покаже.

Снимка 528854

Източник: LAP.bg

Боби, Бербатов, Порточанов, Христо Христов от Марица - не виждам някой от тях да спечели следващия Конгрес. Ще спечели един пети човек, честен човек. 100% ще има пети човек. Не очаквам политическата обстановка да повлияе на избора. Политиците е хубаво да стоят по-далеч от футбола, не е за тях. Навремето Стефан Софиянски се подлъга сериозно, искаше да става президент на БФС, накрая Батето го разби с много на малко", заяви Стефанов пред Sportal.bg.

Венцеслав Стефанов: Слаба игра, много слаба...

Венци Стефанов: Слаба игра, много слаба...

"Просто не ми се говори"