Депутатът от ДПС Небие Кабак, председател на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в Народното събрание, направи специално изявление, след като президентът на БФС Борислав Михайлов в опита си да се скрие от журналистите в парламента е опитал да нахлуе в нейния кабинет.

"По повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС, искам да направя следното уточнение.

Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание - г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях", заяви Кабак.

След като излезе от изслушването си в парламента, президентът на Българския футболен съюз Боби Михайлов се опитал да влезе в нейния кабинет, за да се скрие от репортерите.

"В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията - Валентин Заеков, се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта.

Като председател на Комисията аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението.

Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта да бъдат третирани като убежище", обясни тя в позиция.

Президентът на БФС изблъска журналистите и се скри в тъмна стая

Президентът на БФС изблъска журналистите и се скри в тъмна стая

Боби Михайлов категорично отказа да говори