Единственото най-важно е да проведем един демократичен и прозрачен конгрес, който ще покаже на хората, че БФС не е лоша организация. Това каза Михаил Касабов в интервю за предаването "Арена спорт" на БНТ.

Изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз (БФС) говори след Изпълнителния комитет на централата, на който стана ясно, че конгресът остава на 15 март. Касабов бе категоричен, че заседанието е преминало в спокоен дух, без опит той да бъде заменен."Не виждам проблем, тъй като същата ситуация беше и през 2019 година, когато Борислав Михайлов подаде оставка, бях вписан, след това той се върна, не виждам някаква голяма драма, процедурата е юридическа", каза Михаил Касабов.

Той заяви, че няма никакво напрежение в БФС."На 12 февруари има ново заседание на Изпълкома което ще определи документите за конгреса, рутинна работа както за всеки конгрес", обясни Касабов.

"Кампанията реално не е започнала, тогава мога да коментирам евенутално кой е с най-големи шансове да стане президент на БФС", заяви той.

Касабов сподели още, че едва ли Борислав Михайлов би се кандидатирал за президент отново, освен ако не го издигне някой клуб.

Лечков: Очаквам да няма конгрес, ние си имаме още един мандат

Лечков: Очаквам да няма конгрес, ние си имаме още един мандат

Има процедурни хватки, намекна вицето на БФС